Hammarby vinnare igen – Yasar matchhjälte

Örebro FC hade dagen innan varit i Motala och försvarat förra årets titel i Boren Cup, samt även vunnit lite sköna prispengar. Nu ville klubben följa upp med en seger mot Hammarby IF, som också ville ha en skön seger med sig från Eriksdalshallen.

Gästerna skulle också vara det lag som visade mest taktiskt kunskap och det var också dem som tog ledningen i matchen samt kunde gå till paus med en stabil 2-0-ledning.

I andra halvlek försöker hemmalaget att komma ikapp och Monterio lyckas reducera för sitt lag, och sedan kommer kvitteringen. Örebro kommer dock tillbaka och tar ledningen på nytt.

Hammarby tar en timeout med några minuter kvar och beslutar sig för att ta in en joker, något som ger effekt då Arvidsson kan kvittera. I slutminuten kan Yasar göra 4-3 till Hammarby, och trots en kort jokerförsök av Örebro så kan hemmalaget hålla ut och ta tre viktiga poäng.