Trendbrott för Falcao – första segern sedan seriepremiären

Förra gången Falcao FC tog sig an Norrköping FK så blev det 9-2 i baken, nu när lagen möttes igen så ville Falcao ta revansch för nederlaget och även ta sin första seger sedan seriepremiären.

Det är en böljande första halvlek där Falcao får första ordet och ledningen, men gästerna är nära några gånger att kvittera där den farligaste lägen var ett anfall där Jusufi får öppet mål som han dessvärre skjuter över. I övrigt så har bägge lagen chanser.

LÄS ÄVEN: FC Diaspora vann Uddevalladerbyt

I andra halvlek rivstartar gästerna direkt, får en hörna där skottet styrs in av Sijaric. Spelet böljar fram och tillbaka, Falcao får en straff efter att Eliassy rev ner en spelare. Straffen förvaltas väl av Catovic.

Falcao tar över matchen mer och mer och Norrköping får allt svårare att skapa något konstruktivt. Gästerna är lite för heta på gröten och drar på sig sin sjätte foul och långstraff men Molgan Vester i mål överlistar Ostojic.

Norrköping tar in en joker, något som ger effekt efter att Bajraktarevic kvitterat för sitt lag. Norrköping är dock inte nöjda med pinnen och fortsätter med jokern, får en felpass och Falcao kan slå in segermålet i tom bur och därmed ta sin första seger sedan premiären.

 

Matchfakta

SFL Norra

Falcao FC – Norrköping FK 3-2(1-0)

Målskyttar, Falcao: Admir Catovic

Målskttar, Norrköping: Haris Sijaric, Elmir Bajraktarevic

LÄS ÄVEN: Borås AIK visade styrka – krossade jumbon

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img