Söder Futsal besegrade IFK Nyköping – ny serieledare

Söder Futsal åkte under söndagen ner till Nyköping för att jaga serieledning i division 1 Södra Svealand. Som orten antyder så var det tabelljumbon IFK Nyköping som stod för motståndet och det blixtrade till direkt i Nyköping Sporthall.

Söders Markovic öppnar målskyttet direkt varpå Omar svarar med en replik. Därefter börjar gästerna att etablera ett spel men skärpan saknas för att en ledning skall bli möjligt, men efter ett tag får laget betalt för sitt tålamod och två mål på kort tid gör att Södermalmsklubben kan gå till paus med en skön ledning.

LÄS ÄVEN: Halmstad BK upp i serieledning – efter seger mot Frölunda

I andra halvlek försöker hemmalaget att vinna bollen högt upp i planen, men Söder löser uppgiften med bravur och spelar sig ur situationerna och kan till och med använda sin målvakt som en extra spelare i sann Dildar Caliskan-anda.

Matchen slutar 6-1 till Söder Futsal som i och med segern går upp i serieledning, med en poäng ner till Strängnäs Futsal Club. Fortsättning följer.

Matchfakta

Division 1 Södra Svealand

IFK Nyköping – Söder Futsal 1-6(1-3)

Målskyttar, Nyköping: Yacin Omar

Målskyttar, Söder: Niels Silkeborg Brolev 2, Benyam Seyoum 2, Velimir Markovic, Dusan Dordevic

MISSA INTE: Tobias Granberg välkomnar in det nya året i BW:s värld

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img