Speltips: Örebro SK-Djurgården

​9/1

ÖSK Futsal – Djurgårdens IF FF
Spel: 1, odds 1.55.
Insats: 200kr

Spela på matchen här

Stod över spel igår då IFK Göteborg besegrade GAIS med 7-2, efter två mål av Etéus och hattrick av Kadivar. Ikväll så är det trean mot fyran i SFL Norra som möts.

Båda lagen kommer från derbyvinster senast och har mycket självförtroende i bagaget. Det som talar för Djurgården är att de har gjort en sensationellt bra säsong hittills och ligger trea i tabellen.

Med tränaren David Bergqvist vid rodret har man överpresterat och det mesta tyder på att man som enda nykomling kommer knipa en kvartsfinalsplats. Såg deras vinst i derbyt där laget visade kvalitet både i de bakre samt främre leden. Målvakten Krounis och offensive Khazeni är två av spelarna från SFL norra som verkligen sticker ut och kan ställa till det för ÖSK ikväll.

Det som talar emot ÖSK är att deras kanske giftigaste spelare offensivt, Josef Ibrahim är skadad. Men det finns mycket SFL erfarenhet i laget och dom börjar närma sig den form som tog dom till semifinal i fjol.

Min känsla är ändå att ÖSK är rättmätiga favoriter i kvällens drabbning både vad det gäller dagsform och högsta kapacitet.

Spelar därför 200kr på etta till 1.55 gånger pengarna.

Spela på SFL här

/Patrik Persson
Fd tränare GAIS Futsal

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img