Matchhjälten Etéus efter viktiga segern: ”Hittat tillbaka till vårt hetsiga spel”

IFK Göteborg Futsal har fått till ett par riktigt viktiga resultat det senaste. Onsdagens seger mot Skoftebyn tog laget upp på slutspelsplats, en plats som de naturligtvis nu också vill behålla.

Mathias Etéus blev stor matchhjälte i 4-1-segern mot Skoftebyn med sitt hattrick, och den senaste tidens resultat har gett laget ett viktigt självförtroende infört sluttampen av serien.

– Segern igår var riktigt skön. Alltid gött att vinna en sexpoängsmatch och att ta sig upp på slutspelsplats tack vare det. Men Gais-matchen var minst lika viktig och matcherna vi har kvar är också viktiga om vi skall bibehålla slutspelsplatsen, säger han till Futsalmagasinet.

LÄS ÄVEN: Se målen från Malmös starka seger mot svenska mästaren

Segern innebar att Skoftebyn petades ned från sin slutspelsplats och att Blåvitt tog över den. Nu väntar det tre otroligt spännande omgångar som ska avgöra hur det går i SFL Södra.

– Formen känns bra givetvis. Vi har börjat komma tillbaka till vårt hetsiga spel med hög energinivå som är jobbigt för motståndarna att möta. Sen är det alltid avgörande att ha en eller flera målskyttar i laget som kan göra mål på egen hand.

Nästa match för Blåvitt är borta mot ett minst lika formstarkt Malmö City.

LÄS OCKSÅ: Solberg glänste i derbyt mot Gais: ”En laginsats”

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img