Speltips: Borås AIK-Gais Futsal

11/1
Borås AIK – GAIS Futsal
Spel: Jag står över

Av samma anledning som förra gången GAIS spelade så står jag över spel. Men spela gärna du, jag ska försöka ge dig lite av förutsättningarna.

Det som talar för Borås är att de storstilat leder ligan. Tränaren och forna ängel Petter Florentin har gjort underverk med laget två säsonger i rad. Det finns hur mycket talang som helst och trots tunga avbräck inför säsongen har de spelarna som fyllt på gjort det minst lika bra.

Spela på matchen här

Det som utmärker Borås är de presterar utan att spela med utpräglad Pivot. Men deras framgång bygger på en duktig målvakt, två stabila hårdskjutande balansspelare och sedan en handfull kreativa målgörare. Jag upplever att nyckelspelarna är de tre förstnämnda och enligt uppgift är de alla med ikväll.

Det som främst talar för GAIS är det snabba underlaget i Boråshallen. De vann Örebro Open med med trä under fötterna och vann även en träningsmatch borta mot (ett reservbetonat) Borås i november. Fyra av fyra segrar på parkett hittills. Vi får se om det blir en femte kväll eller om Borås står pall favorittrycket.

Spela på matchen här

/Patrik Persson
Fd tränare Gais

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img