Tät bottenstrid – då förstärker Skärhamns IK

Skärhamn har tappat i toppen av Division 1 Nordvästra Götaland den senaste tiden och får nu sikta in sig på att försöka klara kontraktet. För att göra det tar de in en offensiv pjäs, Gustav Kjellström från Liberta Futsal Club.

Gustav Kjellström är en spelare som har näsa för mål och det har inte minst visats fotbollsmässigt. Så sent som förra året spelade han fotboll i IFK Uddevalla. Sommaren samma år lämnade han dock för Ödsmåls IK och vann skytteligan i Division 4 Bohuslän/Dalsland.

Gustav Kjellström

Läs även: Så gick det för Mellerud när de spelade tre matcher på ett dygn

–  En måltjuv som kombinerar styrka, snabbhet och god teknik. Användbar både som bollmottagare högt upp i plan och i omställningsspelet, säger Skärhamns-tränaren Henrik Wolfbrandt glatt om sitt nyförvärv.

För Skärhamns del väntar en tuff bortamatch mot Oddevold där Skärhamn vid seger säkrar kontraktet. Sedan avslutas futsalsäsongen med att Färgelanda gästar Tjörnlaget.

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img