Solaimani inför avgörandet: ”Skoftebyn var riktigt bra senast”

Skoftebyn som ligger femma och jagar slutspelsplats tar under lördagen emot Borås AIK i Arena Älvhögsborg. Borås ligger etta i serien och kan säkra seriesegern idag om man tar poäng.

Man saknar dock några viktiga spelare i bortalaget. Jahid Jawid och Ricky Lundberg med skador i fötterna och Arjan Mostafa som har känningar i ljumskarna. Ersättare blir istället Mergim Shala som missade senaste matchen mot Gais samt Filip Johannesson och Ronie Islam som båda fick göra inhopp i senaste matchen.

– Vi hade match för bara två dagar sedan. Så i och med att vi säkrat seriesegern så får några nya chansen idag. Vi saknar några spelare men det lär knappast märkas med tanke på vilken klass ersättarna håller. För vår del gäller det att vara motiverade. Skoftebyn var riktigt bra senast, förklarar lagkaptenen i Borås AIK Hoshiyar Solaimani som verkligen ser fram emot matchen.

Motiverade lär de vara. Poäng i matchen mot Skoftebyn och seriesegern är säkrad. Skoftebyn lär däremot vara på hugget efter att Blåvitt petade ned dem från slutspelsplats i den förra omgången.

LÄS OCKSÅ: Målvakten byter mellan Stockholmsklubbarna – mitt under säsong

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img