BOMBEN: Målvakten klar för rivalerna – mitt under brinnande säsong

Efter att ha spelat med klubbar som Konjarnik Futsal, Zemun och New Belgrad anslöt Milos Ostojic till Söder Futsal under deras debutsäsong i SFL. Väl där lyckades man inte att hålla sig kvar, efter att ha förlorat kvalet mot Hammarby.

Just Hammarby blev adressen inför säsongen, där han som oftast fått stå åt sidan för Poja Tahmi-Masoleh. Milos Ostojic har inte funnits med i laguppställningarna de senaste matcherna för Hammarby, istället har man kunnat hitta namnet Felix Lindeberg som backupmålvakt.

– Felix är en utomhusmålvakt som spelar division 2 med mig i Haninge. Han är oerhört lojal och träningsvillig målvakt. Lugn och trygg i sitt spel. Han har sina styrkor i spelet med fötterna, reflexsnabb och orädd. På sikt kan han bli en bra futsalmålvakt, berättar tränare Alli Darwich för Futsalmagasinet.

MISSA INTE: Division 1-spelaren aktuell för SFL

Nu står det klart att Milos Ostojic skrivit på för rivalen Nacka Juniors, mitt under brinnande säsong. Målvakten är redan spelklar inför matchen mot ÖFC under söndagen. På sin hemsida skriver man att man är stolta över att spetsa truppen med Ostojic, samt att man med honom får en duktig och erfaren futsalmålvakt som kommer öka konkurrensen.

Sanel Hasic och Milos Ostojic. Foto: Nacka Juniors

Milos Ostojic kommenterar övergången:

– Jag fick inte spela i Hammarby, men fick bara sitta på bänken och kolla på matcher. Man vill hjälpa laget men fick ingen chans. När Eldin (Kozica) ringde och berättade om sitt intresse dröjde det inte länge innan vi kom överens.

Övergången skedde redan innan julafton, varefter Ostojic har haft semester för att presenteras som nyförvärv sent på fredagskvällen.

LÄS ÄVEN: Persson gör comeback

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img