Örebro bröt negativ svit – Berisha matchhjälte

Örebro FC har denna säsong varit SFL Norras mest dominanta lag med med åtta raka segrar. Efter detta har det gått tyngre med tre raka förluster och när laget nu tog emot Nacka Juniors FF så ville de ändra på detta.

Det skulle dock bli gästerna från huvudstaden som skulle få jubla först efter att Sanneh öppnat målskyttet. I övrigt är det en halvlek där bägge lagen har chanser och Caliskan följer flera gånger med upp i Örebros anfall. Med tre sekunder kvar till paus kvitterar Berisha för sitt Örebro.

LÄS ÄVEN: GAIS Futsal tog en viktig seger mot Skövde United

I andra halvlek tar det knappt två minuter innan Johnsson ger sitt lag ledningen, detta efter att Rastoder fått en långboll som han på en touch passar in till Johnsson som inte kan missa målet.

Hemmalaget kan sedan göra 3-1 efter att ha kommit i en omställning där Nacka överlistades utan några problem. Med mer än halva halvleken kvar uppstår tumult mellan två spelare och efter att domaren har värderat situationen, så får lagen spela med tre man var. Detta är något som Nacka utnyttjar på ett ypperligt sätt efter att kvicke Ali har reducerat för gästerna.

Med tre minuter kvar kvitterar Nacka efter att ha etablerat ett bollrullning framför Örebro-målet. Örebro tar en timeout, något som ger effekt direkt och Berisha kan återigen hitta nätet. Nacka tar in en joker för att försöka få in en kvittering, men Örebro håller ut och bryter sin negativa förlusttrend på tre förlustmatcher.

Matchfakta

Örebro FC – Nacka Juniors FF 4-3(1-1)

Målskyttar, Örebro: Senad Berisha 2, Fredrik Johnsson, Amir Coralic

Målskyttar, Nacka: Fabakary Sanneh, Taha Abdi Ali

Målskyttar uppdateras efterhand

LÄS ÄVEN: IFK Göteborg återtog slutspelsplatsen

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img