GAIS Futsal visade sin styrka – vann med tvåsiffrigt

På söndagseftermiddagen tog GAIS Futsal emot Skövde United FC hemma i Lisebergshallen, där bägge lagen var i stort poängbehov.

Första halvlek är en historia där GAIS rivstartar snabbt med två mål. Skövde som kom till spel med en tunn trupp och utan ordinarie målvakt, får tillbringa halvleken med att försvara sig på ett bollrullande hemmalag som efter många brända chanser får in ett par bollar.

Trots dominansen så får Skövde in några omställningar som de inte lyckas förvalta, och den vikarierande målvakten Elmar Abraham utnyttjar sina kvalitéer som utespelare vid de tillfällen som Skövde kan anfalla. Imamovic reducerar efter en omställning, vilket blir halvtidsresultat.

LÄS ÄVEN: Marcus Gerd spikade igen målet när IFK Uddevalla slog Torslanda IK

I andra halvleken fortsätter Skövde att spela med Abraham som flygande målvakt. Gais skulle dock visa sig vara det bättre laget även denna halvlek, och siffrorna rinner till slut iväg till det slutliga resultatet 14-4.

Matchfakta

SFL Södra

GAIS Futsal – Skövde United FC 14-4 (4-1)

Målskyttar, GAIS: Amaro Nyass, Patrik Falk, Rasmus Andersson, Ali Fayad, Fredrik Rumin

Målskyttar, Skövde: Emin Imamovic

Målskyttar uppdateras efterhand

LÄS ÄVEN: Skoftebyns IF besegrade Borås AIK – tillbaka på slutspelsplats

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img