Jernarp inför matchen som kan avgöra: ”Fokuset är på vårt egna spel ikväll”

Torslandas IK:s skyttekung Andreas Jernarp har mäktat med 14 ligamål i år och har varit en stor tillgång för laget. På senare tid har det gått tyngre för honom då han dras med en skada. Även laget har inte riktigt fått med sig resultaten då man kommer ifrån två raka förluster inför kvällens derby mot Gais Futsal.

Jernarp tycker att känslan i truppen är bra inför matchen mot Gais. Efter förlusten senast mot IFK Uddevalla så har man laddat om och tränat hårt. Man har fokuserat mycket på sitt egna spel så att det ska fungera bättre än vad det gjort på senaste och laget är övertygad om att dem kan klara av sin spelidé bättre inför kvällens match.

Jernarp kommer troligtvis inte spela så mycket idag heller på grund av sin skada.

LÄS MER: Här är alla förutsättningar inför derbyt

Förlust i förra mötet mot Gais, hur ska ni göra för att vinna idag?

– Vi ska kämpa på och spela vårt spel som sagt. Göra fler mål än Gais, svarar Jernarp och skrattar.

Futsalmagasinet konstaterar att Andreas Jernarp har tappat några placeringar i SFL:s Södras skytteliga och undrar om det är något han tänker på eller vill vinna.

– Nä, jag tänker inte på det. Klart det hade varit kul. Men nu har jag missat några matcher så det blir som det blir.

Jernarp avslutar intervjun med att säga att ett slutspel hade betytt sjukt mycket för klubben och att han tror att laget vinner matchen med 1-4 ikväll, och att man kanske får se honom i målprotokollet i kvällens derbyfajt.

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img