Speltips: Gais Futsal-Torslanda IK

17/1
GAIS Futsal – Torslanda IK Futsal
Spel: 1
Odds 3.30 Insats 100 kr

Spela på matchen här

Matchen känns på förhand jämn, men då oddssättarna tittar mer på tabelläget än inbördes möten så känns oddsen med 1.42 på Torslanda och 3.30 på GAIS som anmärkningsvärt.

Torslanda har redan kvalificerat sig för SFL nästa säsong och försöker nu säkra sin slutspelsplats. GAIS är klara för kval men kommer de sexa istället för sjua så kommer de få avsluta dubbelmötet i kvalet på hemmaplan. Matchen gäller med andra ord en hel del för båda lagen och när det dessutom är ett derby så kommer motivationen vara på topp.

Det som talar för GAIS är att de tidigare den här säsongen har besegrat Torslanda två gånger. I genrepet inför serien med 7-2 och i höstens bortamöte med 9-6.

Det som talar för Torslanda är att de som helhet har gjort en bra säsong. Hur säsongen än slutar så kan dom börja planera för SFL nästa år. Det skänker en stor trygghet och framtidstro. Det som talar emot Torslanda är att deras bäste spelare och målskytt Jernarp har dragits med skadeproblem en längre tid. Sist så spelade han bara andra halvlek och missade dessutom en 10 meters straff.

Då det nu är flera veckor sedan jag och GAIS gick skilda vägar så har jag landat i att jag kan spela på laget utan att det längre känns opassande. Därför utnyttjar jag vad som kan uppfattas som ett sneodds och satsar 100 kr på hemmaseger.

Spela på matchen här

/Patrik Persson

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img