Ytterligare en förstärkning till IFK Uddevalla Futsal klar

Det slog ned som en bomb i svensk futsal. Malmö Citys storstjärna Kristian Legiec presenterades av svenska mästaren IFK Uddevalla Futsal inför de avslutande serieomgångarna och slutspelet.

Men det var faktiskt inte bara landslagsspelaren Legiec som plockades in. Det står nu även klart att stadskollegan Diaspora släpper en av sina nyckelspelare till IFK som är på jakt efter ett nytt guld. Florent Mehmeti, 20, ansluter omgående.

– Vi har haft en besvärlig säsong med flera skadade spelare. Därför är vi väldigt tacksamma att Diaspora gick med på att släppa Florent till oss i det här läget, säger Harry Gerd, sportansvarig i IFK Uddevalla Futsal, i ett pressmeddelande.

LÄS OCKSÅ: Laget som hittat formen – men är det för sent?

Mehmeti har tidigare representerat IFK, och återvänder nu alltså.

– Florent har stor utvecklingspotential. Blir väldigt bra att få honom i träning hos oss redan nu inför slutspurten av säsongen. Funkar det bra hoppas vi så klart att han även kan vara med över kommande säsong.

Florent Mehmeti.
Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img