Ostojic efter tredje raka segern: ”Vi har fått tillbaka glädjen”

0

Falcao FC startade säsongen på sämsta tänkbara sätt med åtta förluster på nio matcher och det såg länge ut som att Botkyrkaklubben skulle få ställa in sig på division 1 nästa säsong. Nu verkar det som att Falcao har hittat toppformen, och på tisdagskvällen mot Djurgården kom tredje raka segern.

– Vi är bättre än Djurgården. De gör det bra med sina rotationer men annars så gör de bara mål på våra två misstag, säger landslagspelaren Stefan Ostojic till Futsalmagasinet efter matchen.

LÄS ÄVEN: Han blir Sveriges nästa Fifa-domare

Han tycker att hans lag gör två fina mål i matchen, samt visar mest rutin vilket spelade stor roll när Falcao och Sami Ibrahim gjorde 3-2 efter att Djurgårdens Abgar Barsom fick rött kort.

– Sen är det bara att parkera bussen sista minuten där vi även lyckas kontra in ett mål vilket blev spiken i kistan.

Segern mot Djurgården innebär att Falcao har vunnit de tre senaste matcherna och har nu häng på konkurrenterna med tre poäng upp till tabellfemman Hammarby IF.

– Vi har gnuggat hårt och lyssnat på tränarna samt börjat göra det vi är bra på. Sen har vi fått tillbaka glädjen i omklädningsrummet, är Ostojic förklaring till formtoppen.

Han passar även på att berömma en lagkamrat som har bidragit till segersviten.

– Tolga Ayranci har storspelat de senaste matcherna också, avslutar han.

LÄS ÄVEN: IFK Uddevalla värvar storstjärnan