Muffe inför derbyt: ”Superviktig match”

Klockan 17.00 ikväll vankas det Östgötaderby i Svenska Futsalligan när KFUM Linköping tar emot Norrköping FK hemma i Linköpings Sporthall. Sist lagen möttes så vann Norrköping med 3-1, och nu när lagen möts igen så är det inte bara äran som står på spel utan även livsviktiga poäng.

Bägge lagen har 14 poäng och ligger just nu på kvalplats med en poäng upp till Hammarby IF. Vinnaren i kvällens match kan kliva upp på femteplatsen förutsatt att Hammarby förlorar mot ÖSK Futsal.

–  Det är en superviktig match. Mycket står på spel. Det är inte mindre speciellt för att det är ett derby. Vi har haft en bra träningsvecka och efter att ha varit i en formsvacka känns det som att vi börjar ta oss ur den, säger Norrköpingstränaren Muffe Bajraktarevic till NT Sporten.

MISSA INTE: Norrköpingstränaren blir förbundskapten

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img