Speltips: Borås AIK-IFK Uddevalla

21/1
Borås AIK Futsal – IFK Uddevalla Futsal

Spel 1: X (odds: 6.30)
Insats: 100

Spel 2:1 (odds: 1.93)
Insats: 150 kr

Spela på matchen här

Uppmärksamma läsare har skrivit till mig och tackat för tipsen. 5 av 6 gånger har dom som tagit rygg fått klirr i kassan. Hade speltipset varit en aktie skulle den stigit med 120 % senaste månaden. Men spel är inte aktier och den som är kaxig får snart bakslag, så jag väljer att ligga lågt och konstatera att fru fortuna hittills ha lett mot oss.

Dagens speltips går mellan Sveriges troligtvis bästa futsallag, Borås – Uddevalla. Första mötet var mycket jämnt och en hörnvariant i slutsekunderna gjorde att Borås kunde åka hem med en uddamålsvinst.

Det som jag tycker talar för Borås är väldigt mycket. De har en duktig tränare, redan sidade etta inför slutspelet, samt har mycket hunger. Tvåa i fjol och motivationen att ta det hela vägen i år är stor.

Dessutom så möter dom ett decimerat Uddevalla som saknar fem tongivande spelare till kvällens drabbning.

Det som talar för Uddevalla är att de trots avbräcken fortfarande har flest landslagsspelare på banan ikväll. Lägg därtill att man har värvat Sveriges kanske bästa futsalspelare, Kristian Legic. Vidare så har Borås avbräck då Dino ( förstamålvakt), Raisi (landslagsmeriterad) samt Ricky Yarsuvat (skytteliga vinnare i superettan utomhus) borta. Min magkänsla är ändå att det här kommer bli hemmaseger eller möjligtvis kryss.

Spelar därför 100 kr på kryss och 150 på etta. Så länge inte Uddevalla vinner ikväll så går kvällens spel plus. Rekommenderar även alla att streama matchen som Borås som vanligt inte tar någon avgift för.

Spela på matchen här

/Patrik Persson

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img