Vetlanda United fick hjälp av Norrköping

På lördagseftermiddagen spelades det en match i RFL Östra Götaland mellan Norrköping FK som tog emot BK Zeros, som inför matchen låg tre poäng bakom serieledarna Vetlanda United IF.

Zeros kom till matchen med en tunn trupp och fick bekänna färg direkt mot ett hemmalag som tar intiativ och ledningen efter fyra minuter genom Lundman. Trots att det är Norrköpings halvlek så blir det inga fler mål.

Andra halvlek skulle dock bli en målrikare historia där Lundman på de två inledande minuterna gör två mål och fullbordar sitt hattrick. Det största jublet får dock samma Lundman när hon gör 5-1 och sitt fjärde mål för matchen, så pass att speakern gick bort sig i målpresentationen.

Matchen blir till slut 6-2 till Norrköping som går upp på en andraplats i tabellen.

Vetlanda United IF som har tre matcher kvar i serien kan dock säkra seriesegern vid seger mot jumbon Svärtinge SK som de möter på söndagskvällen.