ÖSK Söder vann Ladies night cup

Under lördagen som gick arrangerade Lillån FK den sjätte upplagan av Ladies Night Cup som avgjordes i Mellringehallen i Örebro. Fjolårets vinnare Linköpings FC Oldies med Charlotte Rohlin och systrarna Hammarström i spetsen valde att inte försvara sin titel, så en ny vinnare skulle koras denna gång.

16 lag deltog i turneringen och efter en heldag med gruppspelsmatcher och slutspel så möttes Örebro SK Söder och Rynninge IK i finalen som avgjordes efter tolvslaget. ÖSK Söder som inför finalen hade vunnit turneringen två gånger på fyra försök, skulle visa sig vara för starka denna gång och vinner finalen med 2-0.

Segern i Ladies night cup är för övrigt lagets tredje titel på tre månader, efter att tidigare ha vunnit fotbolls-DM och futsal-DM.

– Tre titlar i rad, historiskt! Det kan ingen ta ifrån oss, någonsin, skriver klubben på sin hemsida.

LÄS ÄVEN: Svenska mästarinnorna är klara för nytt slutspel

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img