ÖSK Futsal klart för slutspel – trots förlust

Under söndagen bjöds publiken i Gamla Idrottshuset i Örebro på en spännande match i SFL Norras sista omgång mellan ett slutspelsjagande ÖSK Futsal som tog emot KFUM Linköping. Linköping kunde i värsta fall sluta sist men i bästa fall knipa sista slutspelsplatsen så mycket stod på spel för östgötarna.

Det skulle bli Örebro som tog ledningen i matchen genom Rastoder, men Baqay kvitterar för sitt lag. Linköping och Gerzic hade en möjlighet att på straff ta ledningen men dessvärre sköt han utanför. Detta resultat gick lagen till paus med.

Andra halvlek skulle visa sig vara en målsnål historia de första tio minuterna. Sen tar Linköping ledningen genom Pettersson, innan Ali Osman lite senare gör 3-1. Kuhi reducerar på en straff men den lyckan var kortvarig då Linköping snabbt replikerar genom Ali Osman som gör sitt andra mål i matchen. Samma Kuhi kan avsluta målskyttet återigen på en straff.

LÄS ÄVEN: Norrköping knep kvalplatsen

Trots förlust för ÖSK Futsal så blir det slutspel och ett dubbelmöte mot IFK Uddevalla som laget fick se sig besegrade av förra säsongen. Blir det revansch denna gång?

För KFUM Linköping blir det dock en femteplats och avancemang till den rikstäckande SFL som startar nästa säsong.

Matchfakta

SFL Norra

Örebro SK Futsal – KFUM Linköping 3-4 (1-1)

Målskyttar, Örebro: Amel Rastoder, Dana Kuhi 2

Målskyttar, Linköping: Amanj Baqay, Blend Ali Osman 2, Karl-Anton Pettersson

 

MISSA INTE: Här är lagen som ska göra upp om SM-guldet

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img