Umeå IK avslutade snyggt – nollade Flurkmarks IK

Umeå IK är klassikerklubben som under många års tid dominerade svensk damfotboll med hela sju guld mellan åren 2000 till 2008 och med stjärnor som Hanna Ljungberg och Malin Moström för att nämna några. Numera huserar Umeå i fotbollens Elitettan och inför vintern så anmälde de ett lag till RFL Södra Norrland i futsal, och vilken succé det har.

Laget har gått genom sin serie som ett ånglok och vunnit samtliga matcher och så blev det även i serieavslutningen när Umeå-kollegan Flurkmarks IK stod för motståndet.

Det skulle bli Umeå som inledde matchen bäst genom att ta ledningen efter två minuter. Sjöström Arncoff stod för målet. Sedan dröjer det nio minuter innan Sjöström Arncoff hittar målet igen, och därefter är Umeå riktigt effektiva och hittar målet fem gånger till innan paus, i en match som slutar 10-0.

Matchfakta

Flurkmarks IK – Umeå IK 0-10(0-7)

Målskyttar, Umeå: Therese Kapstad 5, Anna Sjöström Amcoff  3, Maria Nordbrandt

LÄS ÄVEN: Djurgården vill ta tillbaka slutspelsplatsen från rivalen

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img