Daniel Blanco efter förlusten: ”Det är små marginaler i futsal”

Hammarby IF låg inför slutomgången i SFL Norra på slutspelsplats och åkte ner till Norrköping med förhoppningen att försvara den placeringen.

Nu blev det istället förlust efter att Norrköping FK hade vänt ett 0-2-iunderläge till seger med 3-2. Detta innebär att SFL-nykomlingen får sikta in sig på kvalspel mot en annan SFL-nykomling, nämligen GAIS Futsal.

Hammarbys tränare Daniel Blanco kommenterar matchen.

– Vi följer vår plan och leder med 2-0. Vi har matchen. Norrköping måste gå för vinst för att ha möjlighet att nå kval. De kör sitt jokerspel sista tio, och de gör det bra. Man straffar oss tre gånger och vänder matchen. Som jag sagt tidigare. Det är små marginaler i futsal, och det kan vända snabbt. Nu är det kval som gäller för oss, säger Blanco till Hammarbys hemsida.

LÄS ÄVEN: Här är lagen som gör upp om SM-guldet

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img