Järnkvist efter förlusten mot Djurgården: ”Inställning slår ju klass alla dagar i veckan”

Örebro FC slutade etta i SFL Norra efter en fantastisk start med åtta raka segrar, sen föll laget in i en svacka med flera förlusterna och så även i sista omgången mot Djurgården som vann med 6-4.

– Halva laget spelade cup igår, så det var trötta ben. Finalen gick klockan elva på kvällen, och sen hade vi värmning imorse klockan tio. Men som helhet bjuder vi på lite för mycket och vi är inte tajmade i försvaret, säger tränaren Leif Järkvist till NA Sporten efter matchen.

Nu väntar kvartsfinal mot Skoftebyns IF och med den senaste tidens svaga resultat så går Örebro FC in som underdogs i slutspelet.

– Nja, vi blir ju lite underdogs nu, med tanke på resultaten vi haft här på slutet. Vi får knyta näven och försöka ta oss samman för att hitta tillbaka till det gamla. De lagen vi har mött på slutet har haft allt att spela för, och vi har inte haft någonting. Inställning slår ju klass alla dagar i veckan, avslutar han.

LÄS ÄVEN: ÖSK Futsal knep slutspelsplatsen – trots förlust mot Linköping

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img