Malmö City FC avslutade med seger

Sedan tidigare stod det klart att Skövde United kommer att komma sist i ligan och därmed åka ur SFL. De hade ingenting att spela för under söndagen när man åkte ner till Rosengård Sporthall för ett möte med hemmalaget Malmö City.

Bortalaget Skövde United hade bara tagit fyra poäng inför mötet med Malmö. De slutade också på fyra poäng i serien då det blev förlust med hela 12-6 denna söndagseftermiddag. Skövde har blivit utan poäng i tolv av de 14 matcherna den här säsongen.

LÄS ÄVEN: Så här spelas kvartsfinalerna

För hemmalaget Malmö väntar nu först ett förkval där motståndet kommer att vara Norrköping Futsal Klubb, som hör hemma i SFL Norra. Förkvalet kommer att avgöras med ett dubbelmöte, hemmaplan och bortaplan. Vinnaren mellan dessa två lagen kommer att ställas mot en seriesegrare från division 1 senare, vinnaren där spelar SFL nästa säsong.

Matchfakta

SFL Södra

Malmö City – Skövde United FC 12-6

Målskyttar okända

LÄS ÄVEN: Norrköping fixade kvalplatsen till slut

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img