”Måste visa bättre inställning – annars åker vi ut”

Borås AIK satte sig tidigt i ”pole position” i SFL Södra. Man ledde stort med väldigt många omgångar kvar att spela.

Men när seriespelet under söndagen skulle avslutas med match mot IFK Göteborg kom lagets tredje raka förlust. Visserligen slutade det med serieseger trots allt – men man går samtidigt in till slutspel med en svajande form.

– Jag tror att det berott på fel inställning. Vi vinner ju serien trots förlusterna på slutet, men det känns inte helt bra att gå in i slutspel med dåliga resultat. Men jag är inte orolig, säger tränaren Petter Florentin till BT.

I kvartsfinalen väntar norrseriens fjärdeplacerade lag, Djurgårdens IF.

– Vi måste ha bättre inställning. Annars åker vi ut.

LÄS MER: Djurgården greppade sista halmstrået – nu väntar Borås

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img