Lindahl visade styrka – vann med tvåsiffrigt

Slutspelsklara och obesegrade Lindahl FF åkte på söndagsmorgonen upp till Sala för att avslutade RFL Norra Svealand med en match mot Norrby SK. Lindahl åkte upp med en trupp på sju spelare och det mest anmärkningsvärda var att Michelle Rojas Flores fick vikariera för Pernilla Ebberyd som fick ledigt till matchen.

Kanske Rojas Flores får mersmak som målvakt efter denna match. Den notoriska målskytten höll nollan i första halvlek som Lindahl vann med 14-0. I andra halvlek fick hon kapitulera två gånger i matchen som de tvåfaldiga mästarinnorna vann med 19-2.

Matchfakta

RFL Norra Svealand

Norrby SK – Lindahl FF 2-19(0-14)

Målskyttar, Norrby: Tilde Ljung, Ebba Falk

Målskyttar, Lindahl: Katrin Schmidt 7, Annika Elina Kukkonen 4, Malin Elsilä Engdahl 3, Frida Thilén 2, Moa Ingebretsen 2, Fia Grönborg

LÄS ÄVEN: Tobias Granberg kräver sändningar under SM-slutspelet

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img