Armandt inför kvalet: ”Vi åker upp med ett bra lag”

Klockan 12.00 startar första matchen av två i förkvalet, där vinnaren får chansen att kvala sig kvar till SFL. Norrköping FK tar emot Malmö Ciy FC hemma i Mässhallen i en match som skåningarna hoppas gå vinnande ur.

– Givetvis siktar vi på seger mot Norrköping och vi tänker ta det lugnt i förstamatchen, packa ihop laget och utnyttja kontringslägena. Vi åker upp med ett bra lag, alla som var med och slog IFK Uddevalla och Torslanda i serien är med nu också, med undantag av Kristian Legiec, säger spelande tränaren Robin Armandt till Skånesport.

I SFL:s sista omgång besegrades Skövde United FC med 12-6 och Armandt hoppas att målformen följer med till kvalet.

– Framförallt var det skönt att vi fick göra många mål mot Skövde och fylla på med färskt självförtroende inför kvalet. Det var dessutom en väldigt stabil seger, avslutar han.

LÄS ÄVEN: IFK Göteborg vann första kvartsfinalen

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img