På väg att missa slutspel – nu klart för semifinal: ”Otroligt stolt över grabbarna”

Djurgården trotsade alla odds när de under söndagen säkrade en plats i semifinalerna. Man gick segrande ur de båda kvartsfinalmatcherna mot Djurgården. Den sista med 5-3 i Boråshallen.

– Otroligt skönt! Det var kanske lite för cynisk futsal i den här matchen, men vi spelar mycket på resultatet, sammanfattar tränaren David Bergqvist.

Stockholmslaget hade inför den sista omgången i serien tappat sin slutspelsplats till största rivalen Hammarby. Men tack vare seger, samtidigt som Hammarby föll mot Nprrköping, kunde man ta tillbaka fjärdeplatsen i sista stund. Nu har man slagit ut seriesegraren i söder och semifinal väntar.

– Jag är otroligt stolt över grabbarna som spelar så taktiskt. Vi har en bra idé över hur Borås spelar och följer den planen. Vi var samtidigt lite vingklippta på grund av alla sjukdomar och skador. Men inställningen är magisk hos oss, och det känns extra kul att norra serien levererar.

LÄS ÄVEN: Nacka Juniors slog ut Blåvitt – efter straffläggning

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img