Speltips: Semifinaldags i huvudstaden

Seriespel blev kvartsfinaler och kvartsfinaler har nu blivit semifinaler. Vi närmar oss säsongens ände, men först ska mycket avgöras.

Under lördagen spelas det första mötet av två för de fyra semifinallagen. Först ställs Djurgården mot Örebro FC innan Nacka Juniors senare på kvällen tar emot IFK Uddevalla Futsal.

Coolbet levererar i vanlig ordning oddsen för spel på futsal, och vill du spela på semifinalerna gör du det HÄR.

Patrik Persson har levererat speltips med stor framgång under den senaste tiden. Den här veckan gör jag ett kort inhopp i hans ställe.

Så här spelar jag idag:

Djurgårdens IF-Örebro FC
Mitt spel: Under 7.5 mål
Odds: 1.75

Motivering: När ÖFC började på bortaplan mot Skoftebyn valde man att spela ett riktigt lågt försvarsspel för att få ned siffrorna bakåt. Matchen slutade då 1-1.

Örebro föll i den sista serieomgången mot just Djurgården. Då släppte man hela sex mål, och det ska bara inte hända igen. Man kommer stänga till totalt bakåt och satsa på att släppa till väldigt lite. Jag tror på en målsnål match.

Spela på semifinalerna här

Nacka Juniors-IFK Uddevalla

Mitt spel: 2
Odds: 1.57

Nacka har imponerat stort den här säsongen. IFK Uddevalla har svajat något jämfört med vad man varit van vid, men har nu verkligen hittat formen. Man slog ut Örebro SK med sammanlagt 14-3 i kvartsfinalen och kommer till Nacka med ett stort självförtroende.

Jag tror på en jämn kamp men där IFK kommer visa sin erfarenhet med flera rutinerade spelare på planen.

Spela på dagens semifinaler här

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img