Damlandslagets förbundskaptentrio. Patrik Persson, Muffe Bajraktarevic och Sophia Olofsson. Foto: Svensk Fotboll

Det har sedan tidigare varit klart att Sverige får ett damlandslag i futsal med siktet inställt på EM vars preliminära kval är 21-26 augusti. För en månad sedan presenterades Mufad Bajrakarevic som förbundskapten för den nystartade landslaget.

Nu har även de första pusselbitarna i ”Muffes” landslag presenterats och han kommer att assisteras av Patrik Persson. Persson har bland annat tränat GAIS Futsal som han förde upp till SFL, men efter dåliga prestationer i serien så fick han lämna klubben. Sophia Olofsson får rollen som fystränare.

LÄS ÄVEN: Lindahl mot Falcao i final – ”Kommer att bli en häftig match”

KOMMENTERA GÄRNA

Please enter your comment!
Please enter your name here
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.