Speltips: Hemmalagen stänger igen och tar sig till final

Nu ska det avgöras i herrarnas semifinaler. IFK Uddevalla och Örebro FC vann sina bortamatcher mot Nacka Juniors respektive Djurgården. Nu ska de båda, med en ledning i ryggen, ta emot sina motståndare på hemmaplan.

Två lag som historiskt sett är starka i sina hemmaborgar, och två lag som är fyllda av rutinerade spelare som varit i slutspel innan.

Jag väljer därför att spela på underspel i de båda semifinalerna i en dubbel. Oddsen hittar ni på Coolbet i vanlig ordning. Det är två lag som kommer att hålla tätt bakåt och gästande lagen kommer få slita för att få hål på dem. Jag tror på två stycken väldigt välspelade och tuffa matcher, men med relativt få mål.

Så här spelar jag i semifinalerna.

IFK Uddevalla-Nacka Juniors
Mitt spel: Under 8.5 mål
Odds: 1.75

Örebro FC-Djurgården
Mitt spel: Under 7.5 mål
Odds: 1.80

Spela på semifinalerna här

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img