Bergqvist nöjd trots uttåg: ”Slutspel var ett mål som vi ville nå”

Djurgårdens IF var nykomlingarna i SFL som tog sig till slutspel och kvartsfinal. Där lyckades de slå ut Borås AIK som av var favoriter till att nå SM-finalen. I semifinalen skulle Örebro FC visa sig vara för starka och kunde vinna 4-2 i första mötet och 8-4 i returen som spelades i Gamla Idrottshuset.

På presskonferensen efter matchen får Djurgårdstränaren David Bergqvist summera säsongen där han trots besvikelse kan konstatera att målsättningen för säsongen uppfylldes med råge.

– Vi hade hundra målsättningar från små detaljer till något längre. Slutspel var ett mål som vi ville nå och nånstans var en semifinalplats något som man drömde om och därifrån kan allt hända, säger han och fortsätter.

– Det är svårt här att säga att man är nöjd med säsongen men det kommer man att vara om några dagar.

LÄS ÄVEN: Här spelas SM-finalen för herrar

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img