Berisha om avancemanget: ”Jag har verkligen jagat den här finalen”

Under måndagskvällen tog Örebro FC emot Djurgårdens IF i den andra semifinalen som spelades hemma i gamla Idrottshuset. Efter att ha vunnit första matchen med 4-2 så kunde Örebro rida vidare på den vågen och vinna returen med 8-4, efter att Senad Berisha gjort ett hattrick vilket bidrog till den historiska finalplatsen.

– Det är en dröm sedan man var liten att få spela en SM-final. Jag har verkligen jagat den här finalen. Vi gjorde det tillsammans. Mina lagkamrater ser till att hjälpa mig hela tiden, och då kommer de här målen. Det är tack vare dem. Och så har vi en fantastisk tränare i Leif Järnkvist som hjälper oss hela tiden, säger Berisha till NA Sporten.

Nu väntar de regerande svenska mästarna IFK Uddevalla som spelar sin fjärde raka SM-final på lördag.

– Uddevalla är bra, det är inget lag man ska underskatta. Men det handlar om inställning och fokusering. Nu är det bara att ha fokus, fokus, fokus så ser vi till att ta hem det på lördag, avslutar han.

LÄS ÄVEN: Hammarby säkrade kontraktet – efter kvalspel

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img