KLART: De sänder SM-finalen

Frågetecknena har äntligen blivit uträtade. Det står nu helt klart var man kommer att kunna se årets SM-final mellan Örebro FC och IFK Uddevalla Futsal.

I fjol sände TV4 Sport finalen i Helsingborg, där Uddevalla slog Borås med 6-4. I år kommer matchen däremot inte att sändas på en tv-kanal, utan istället kommer den att sändas på Svenska Fotbollförbundets hemsida, svenskfotboll.se.

Sändningen för den kommer att dra igång 16.50, alltså tio minuter innan matchstart. Vi kommer att ge er den enkla vägen att hitta sändningen på matchdagen.

Futsalmagasinet kommer att vara på plats och ge er ett långt och välfyllt försnack – det vill ni verkligen inte missa. Efter finalen ger vi er spelarkommentarer och fortsatta analyser i vår studio. Var den kommer att sändas är inte helt klart, men håll utkik på vår Facebook-sida och hemsida för mer information närmre inpå.

LÄS OCKSÅ: HBK ser fram emot SFL-äventyret

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img