Alfredsson inför fjärde raka finalen: ”Uppgiften är inte klar”

IFK Uddevalla har de senaste tre säsongerna spelat SM-final med två silver och nu senast guld i bagaget. En imponerande framgångssaga och på lördagskvällen vill Mikael Alfredsson och hans mannar ta hem ett nytt guld till Bohuslän.

– Det är imponerande, och ett bra betyg på vårt arbete. Det är jättekul med en ny final, men vi är inte nöjda ännu. Det finns bara en sak som fullföljer det här, och det är guldet. Bedriften är bra men uppgiften är inte klar, säger Alfredsson till Svenska Fotbollförbundets hemsida.

Uddevallatränaren ser fram emot lagets fjärde raka SM-final och är taggad inför matchen mot Örebro.

– Jag är personligen är jätteladdad för det, och det ska bli otroligt roligt att spela final igen. Lite tråkigt att det inte är i Uddevalla, men det ska bli kul att åka till Örebro, som precis som Uddevalla blivit en futsalstad. Killarna kändes lugna och sansade efter träningen, men samtidigt otroligt fokuserade på uppgiften. Det var en bra genomförd träning av samtliga och vi längtar efter matchen.

Han berättar om matchen som han tror kommer ha ett högt tempo med mycket offensiv.

– Jag tror det kommer bli en match med mycket snabba omställningar och ett högt bolltempo från båda håll. Nu har vi inte mött de på länge, men de senaste matcherna har de fiskat lite och avvaktat för att sedan ställa om. Jag tror att det blir ett snabbt bolltempo med attacker och mycket skott på mål.

LÄS ÄVEN: Här sänds herrarnas SM-final

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img