Nu ska den svenska futsalligan avgöras

Vi är i otroligt spännande tider inom den svenska futsalen. Under lördagen väntar årets viktigaste match. Då spelas nämligen säsongens allra sista match. Det är äntligen dags att avgöra vem som vinner SM-guldet, och det står mellan Örebro FC och IFK Uddevalla.

IFK Uddevalla kommer till finalen med en grupp riktigt rutinerade spelare. Årets final blir lagets fjärde raka, ett minst sagt imponerande facit. Örebro har jagat finalen, och i fjol föll man i semifinalen med minsta möjliga marginal. I år tog man revansch och vann till slut klart i sin semifinal mot Djurgården.

Det kommer att bli en otroligt spännande drabbning på lördag, och vem som kommer att vinna är oerhört ovisst. Känner man sig dock säker på hur utgången blir i en match, är det nuförtiden oerhört lätt att hitta odds på sport. Många fina möjligheter finns det genom att spela på LeoVegas Sport, med ett stort utbud odds på allt inom sport.

Gillar du futsal, och gillar du sport, så får du bara inte missa lördagens finalmatch. Gör dig själv en tjänst och ta dig till Gamla Idrottshuset i Örebro eller bänka dig i soffan framför tv:n.

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img