Uddevalla får starkt stöd till SM-finalen

På lördagskvällen väntar säsongens hetaste match. Nämligen SM-finalen mellan Örebro FC som tar emot de svenska mästarna IFK Uddevalla hemma i Gamla Idrottshuset. Örebro förväntas få ett starkt hemmastöd men deras gäster från Bohuslän vill inte bara ge Örebro en match på planen utan även på läktaren.

Under torsdagen hade Uddevalla lyckats fylla en buss med anhängare och mycket talade för att det skulle bli ännu buss och så blev det. Under fredagen bekräftade klubben på sin Facebook-sida att de kommer att åka upp med två bussar till Örebro.

– Det betyder otroligt mycket. Det är väldigt kul att de åker med nästan land och rike runt för att stötta oss. Man gör det ju lite extra om folk från hemstaden åker för att kolla på oss. Då måste man verkligen kämpa om det gör ont, säger Mikael Alfredsson, matchcoach i IFK, om publikstödet till finalen i en intervju på svenskfotboll.se.

LÄS ÄVEN: Här sänds herrarnas SM-final

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img