Alfredsson: ”Alla spelare som är med följer spelplanen från minut ett”

Det var ingen snack om saken när herrarnas SM-final skulle avgöras under lördagskvällen. IFK Uddevalla som kom till finalen som regerande svenska mästare hade inga problem med Örebro FC som kunde besegras med 10-1.

Detta var en insats som Uddevallas matchcoach Mikael Alfredsson var oerhört tillfredsställd med.

– Alla spelare som är med följer spelplanen från minut ett på uppvärmningen till matchen börjar. Vi visste exakt hur de skulle spela, och när vi gör 1-0 på Kristian Legiecs delikatess så öppnar det upp sig och efter det så hade de ingen chans, säger han till Futsalmagasinet och fortsätter.

– När vi gör 5-0 i början av andra halvlek så måste de kliva fram och jag tycker att det är kul att de försöker. Det straffar dem väldigt mycket men de har inte gett upp i alla fall.

LÄS ÄVEN: Kristian Legiec hintar om en fortsättning i IFK Uddevalla

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img