Speltips: En avgörande match i den finska ligan

Klockan 14.00 under lördagen möts GFT och SoVo i den finska futsalligan, Futsal-Liiga, och här har du speltips samt motivering för den spännande bataljen.

GFT-SoVo
Mitt spel: 1
Odds: 1.92

Motivering:

GFT och SoVo spelar för att starta kvartsfinalerna hemma. GFT:s spel har utvecklat sig mest mellan alla ligalag i Finland. Deras säsongstart var svår, men nu är de ett av de hetare lagen i hela landet.

De släpper in få mål, har elitmålvakt och spelare med stor erfarenhet har klivit fram vid sista tredjedelen av säsongen. Vid vinst idag kommer GFT undan att möta KaDy, Sievi eller Leijona i kvartsfinalerna.

Samtidigt har SoVos försvarsspel i toppmatcher varit bedrövligt på sistone. De släppte in 16 mål gemensamt mot Sievi och Leijona, och med sådan försvarsspel vinner man inte viktiga matcher i taktiska finska ligan.

Därför är GFT storfavorit att vinna matchen med några bollar.

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img