Agon Beqiri blir Skoftebyn trogen: ”En av de främsta i landet”

Under torsdagen offentliggjorde Skoftebyn Futsal förlängningen av Angelo Vega, och var väldigt nöjda med att ha fått klart med en sådan viktig pusselbit redan nu.

Och under fredagen kom nästa glädjebesked för lagets supportrar. Agon Begiri, 24, som blivit framröstad som årets spelare i laget under tre raka år, har skrivit på för nästa säsong.

LÄS OCKSÅ: Här är landslagstruppen till Örebro-lägret – tre från Skoftebyn med

”Agon Beqiris namn behandlas med stor respekt av futsalsverige då han är en av de främsta i landet efter sitt fina spel i SFL och landslaget genom åren. Som assisterande lagkapten förra året nådde han milstolpen 50 poäng för Skoftebyn i landets högsta serie SFL”, skriver klubben på sin hemsida.

Beqiri stod för en riktigt stark säsong i Skoftebyn under den gångna säsongen, och kommer utan tvekan att vara minst lika viktig nästa säsong.

”Han var en del i den fruktade startfyran som satte skräck i alla lag och som tidvis kunde dominera i sina matcher, så därför är vi riktigt nöjda med att redan nu gå ut med denna förlängning efter gårdagens nyhet om Angelo Vega”, skriver de.

LÄS ÄVEN: Så har förbundskaptenernas första tid varit

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img