Angelo Vega stannar i Skoftebyn: ”Grymt att han vill ingå i vår satsning framåt”

Turerna var många kring Angelo Vega under den gångna säsongen. Han började som tränare i IFK Uddevalla Futsal, gjorde en kort sejour i ÖSK Futsal, innan han slutligen hamnade i Skoftebyn Futsal.

Där blev han tidigt en av nyckelspelarna i en stark trupp som slutade fyra i SFL Södra och därmed tog sig till sitt första slutspel. Säsongen avslutades dock på allra värsta sätt när han ådrog sig en armskada under avslutningen av den avgörande semifinalmatchen mot Örebro FC. En match som laget förlorade.

LÄS MER: Skoftebyn hyllades av sin kvartsfinalmotståndare

Men armen är på bättringsvägen och Vega känner en stor revanschlusta nästa år, och under torsdagen meddelade klubben kontraktet är påskrivet och klart inför nästa säsong.

”Utöver att han kommer bidra för laget, både på och utanför plan, så kommer Angelo vara med vid rekryteringsprocessen av nya spelare till klubben med sitt enorma kontaktnät. Men det primära är att han ska kunna fokusera på sitt spelande i Skoftebyn Futsal”, skriver Skoftebyn på sin hemsida.

De fortsätter:

”Vega var absolut en av de första pusselbitarna vi ville ha på plats inför säsongen 18/19. Känns grymt att han vill ingå i vår satsning framåt. Målet är att bli bäst i Sverige och Vega vet vad som krävs för just detta”

LÄS OCKSÅ: IFK Uddevalla prisades på lokala idrottsgalan

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img