TV: Sverige tar första segern för säsongen

Sverige hade inför den 12 november avverkat tre landskamper under Matija Dulvats ledning. Landslagets facit var en oavgjord match och två förluster. Givetvis ett dystert facit som landslaget tog med sig inför returen i dubbellandskampen mot Ungern.

Ungern hade dagen innan besegrat Sverige med 3-1 i Norrköping och nu skulle matchen spelas i Eskilstuna. Här var det ett revanschlystet Sverige som publiken fick se, och laget ville mer denna gång och kunde därmed vinna med 5-4.

I första videon får vi se när Simon Chekroun nätar precis innan halvtidspaus, efter en frisparksvariant.

I den andre videon får vi se Emilio Rossi som kan göra 4-2 efter ett fint omställningsspel signerat Kristian Legiec.

 

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img