OFFICIELLT: Smajlovic presenterad av IFK Uddevalla

0
Foto: Måns Johansson

Futsalmagasinet kunde tidigare under tisdagen rapportera om att Borås AIK:s nyckelspelare Fehim Smajlovic är klar för svenska mästaren IFK Uddevalla Futsal. Nu är de uppgifterna bekräftade av klubben, som i ett pressmeddelande presenterar den 23-årige landslagsspelaren.

– En riktig drömvärvning, Fehim är en otroligt spännande futsalspelare som fortfarande utvecklar sitt spel hela tiden. Vi har redan otroligt fin spetskompetens i truppen med bland annat flera tongivande landslagsspelare men när en sådan här möjlighet med Fehim öppnade sig tvekade vi inte, säger IFK Uddevalla Futsals sportansvarige Harry Gerd i pressmeddelandet.

Även huvudtränaren Lalo Rojas är nöjd med den starka värvningen.

– Det här ökar konkurrensen ytterligare i truppen och höjer alla våra spelare. Också ett bevis på att vi gör det bra som kan locka till oss fler riktigt bra futsalspelare, säger han.

Huvudpersonen Fehim Smajlovic kommenterar:

– Kommer bli härligt att få spela med Sveriges bästa futsallag. Jag vill vara med och vinna titlar och det hoppas jag få göra i Uddevalla.