Här är truppen till dubbellandskampen mot Finland

Matija Dulvat och hans herrlandslag är just nu i Kroatien för att fila formen inför kommande landslagssäsong. För damlandslaget som debuterade med en dubbellandskamp under påskhelgen, väntar nu ett läger i Finland den 14-19 juli. Under denna samling kommer damlandslaget att möta Finland i en dubbellandskamp.

Nu har förbundskaptenerna Muffe Bajraktarevic och Patrik Persson tagit ut en trupp på 19 spelare till denna samling. Duon har valt att behålla stommen från premiärtruppen, men har också valt att ta ut sex debutanter. Spelarna det handlar om är Patricia Kaldoyo, Hilma Lundqvist, Vera Fridh, Mariama Jammeh, Susan Kiryo och Sandra Bagger.

– Vi har valt att bygga vidare på stora delar av den grupp som var med i Örebro och tagit med några intressanta spelare som inte fick chansen senast. Det är hård konkurrens på vissa positioner så det har varit viktigt att hitta en bra balans. Det finns väldigt många duktiga spelare på samma position, men det går inte att ha för många lika spelartyper. Vi har försökt skapa en homogen grupp som vi tror kan kliva in i EM-kvalet senare i år, säger Muffe till förbundets hemsida.

Truppen

Patricia Kaldoyo (Sätra SK)
Amanda Olsson (IFK Göteborg Futsal)
Hilma Lundqvist (IFK Uddevalla Futsal)

Isabel Maria Aguilar (Vellinge IF)
Amanda Alfredsson (Falcao FC)
Sandra Bagger (IFK Uddevalla Futsal)
Daniela Chamoun (Falcao FC)
Diala Elia (Falcao FC)
Vera Fridh (Norrköping FK)
Ida Hedstad (Lindahl FF)
Mariama Jammeh (Lindahl FF)
Nanna Jansson (IFK Göteborg Futsal)
Susan Kiryo (Falcao FC)
Linnéa Kogsta (IFK Uddevalla Futsal)
Ida Lindqvist (IFK Göteborg Futsal)
Frida Lundblad (IFK Göteborg Futsal)
My Olofsson Hjelm (IFK Göteborg Futsal)
Maria Poli (Falcao FC)
Nazanin Vaseghpanah (Falcao FC)

Dubbellandskampen mot Finland spelas den 17 och 18 juli i Tammerfors.

LÄS ÄVEN: Champions League återvänder till uddevalla

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img