Så förbereder sig IFK Uddevalla inför Champions League

Futsalmagasinet kunde under onsdagen rapportera om att IFK Uddevalla för andra året i rad kommer att stå värd för en av kvalgrupperna till Champions League.

För att de svenska mästarna ska komma väl förberedda till kvalet som är i slutet av augusti, så kommer truppen att börja träna redan den 4 juli. Förberedelserna stannar inte där utan flera matcher är även inbokade under augusti, något som Bohusläningen har skrivit om.

Förutom en träningsmatch mot Hammarby IF så kommer IFK Uddevalla även att delta i Nordic Cup som går av stapeln i danska Fredrikssund. Förutom finalkollegan Örebro FC så kommer lag från Danmark och Finland att delta i turneringen.

Datum för träningsmatchen samt Nordic Cup har i dagsläget inte blivit offentliga.

LÄS ÄVEN: Landslaget trivs i Kroatien 

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img