Champions League kommer till Uddevalla

Bara dagar återstår innan det återigen är dags för svenska mästaren IFK Uddevalla Futsal att spela Champions League-futsal. Och precis som i fjol, när turneringen gick under namnet Uefa Futsal Cup, kommer IFK:s Preliminary round-gruppspel att spelas hemma i Agnebergshallen.

Vaengir Jupiters (Island), KMF Celik NK (Montenegro) och Leo Futsal Club (Armenien) kommer alla till Uddevalla under början av nästa vecka för att göra upp om en, och endast en, plats i det fortsatta Europaspelet.

Leo Futsal Club från Armenien är solklara favoriter att ta hem Grupp C, och där bakom lurar KMF Celik och Uddevalla som utmanare. Vaengir Jupiters tros inte ens ha den minsta chans på gruppsegern.

Spela på IFK Uddevallas Champions League-grupp här

På Coolbet hittar du odds från futsalen i Champions League, och ser du IFK Uddevalla Futsal som favorit hittar du dem till ett riktigt fint odds.

Dessutom hittar du odds på övriga grupper i CL, och naturligtvis erbjuder de ett smörgåsbord av odds från världens alla sporter. Det är dessutom riktigt fina odds som erbjuds!

Spela på Coolbet här!

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img