Ödmjuke matchvinnaren: ”Viktigast att laget vinner”

IFK Uddevalla Futsal tog under onsdagskvällen en viktig seger i jakten på Main Round-biljetten i Champions League. Montenegrinska KMF Čelik NK besegrades med slutsiffrorna 4-2, och segerorganisatören denna kväll stavades Mahmoud Abed Al Mouti.

– Det viktigaste var att vi vann, mer än så kan man inte begära, säger tremålsskytten till Futsalmagasinet efter slutsignal.

25-åringen medger dock att premiärnerverna var påtagliga i IFK-lägret.

– Det är första matchen, det tar tid att komma igång. Man känner lite på varandra för att sedan växla upp, och då går det undan.

Mido och hans lagkamrater kan dock inte njuta av segerns sötma allt för länge då nästa match spelas redan imorgon. Isländska Vaengir Jupiters ska försöka ta revansch från 8-2-förlusten mot gruppfavoriten Leo Futsal Club tidigare idag.

– Ordentlig återhämtning är viktigt och sedan är det dags att komma hit och göra våran grej. Hoppas på fullsatt i Agnebergshallen igen, säger en hoppfull Mido.

Matchen mellan IFK Uddevalla Futsal och Vaengir Jupiters har avsparkstiden 19:30. Den övriga matchen i Grupp C, den mellan KMF Čelik NK och Leo Futsal Club, startar 17:00. Båda matcherna går givetvis att se hos oss på Futsalmagasinet.

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img