”Nu är det bara seger som gäller”

IFK Uddevalla Futsal knep under torsdagskvällen ännu en seger i Champions League Preliminary Round. Denna gång avhandlades de isländska mästarna Vaengir Jupiters med slutsiffrorna 8-4. 

Under onsdagens vinst mot KMF Čelik NK var Mahmoud Abed Al Mouti stor matchvinnare med sina tre mål. Ikväll var det en annan IFK-spelare som mäktade med samma bedrift. Albert Hiseni, som fick knapert med speltid i öppningsmatchen, lyckades hitta nätet tre gånger mot islänningarna.

– Det känns verkligen bra, det var längesedan jag spelade nu (Hiseni har varit skadad). Det märktes nog att jag tyckte det var roligt idag, berättar Hiseni för Futsalmagasinet efter slutsignal.

Resultatet innebär att det enbart är seger som räknas i den avslutande matchen på lördag för avancemang till Main Round. Där väntar hittills obesegrade Leo Futsal Club.

– Vi är medvetna om att vi kommer att möta ett bra lag. Vi hade haft en bättre känsla om vi hade haft målskillnaden på vår sida, men det är hundra procent som gäller oavsett. Det är vinst som gäller, så enkelt är det, konstaterar 25-åringen.

Matchen mellan IFK Uddevalla Futsal och armeniska Leo Futsal Club sparkar igång på lördag klockan 16:30. De två avhängda klubbarna i Grupp C, KMF Čelik NK och Vaengir Jupiters, ska även de göra upp med varandra, men den matchen är enbart av akademiskt intresse. Matchstart 14:00.

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img