Cypern väntar för vinnaren – här är motståndet

0
Foto: Markus Alexandersson

Vinnaren mellan IFK Uddevalla Futsal och Leo Futsal Club i lördagens heta drabbning vinner grupp C i preliminary round. Gruppsegern innebär att man avancerar vidare till nästa steg i Champions League, main round.

Sedan tidigare står det också klart var vinnaren av IFK och Leo kommer att få resa i början av oktober. Det kommer att bli Cypern där Apoel Nicosia står värd för gruppspelet. A&S Futsal Pescara (Italien) kommer också vara en del av gruppen, och det tillsammans med vinnaren i grupp A i preliminary round.

Den gruppen toppas inför den sista omgången av det finska mästarlaget KaDy Futsal. Mycket talar också för att den ställningen står dig hela vägen, då de inför den sista omgången har ett tre poängs försprång och fyra måls bättre målskillnad gentemot tvåan. Och man möter i den sista matchen tabelljumbon FC Encamp.

MISSA INTE: Livesändning: IFK Uddevalla Futsal–Leo Futsal Club