UEFA: Höjdpunkter från IFK-Leo

Höjdpunkterna från den högdramatiska avgörande matchen mellan IFK och Leo.

Slået op af IFK Uddevalla Futsal i Lørdag den 1. september 2018

Leo Futsal Club var redo att göra livet surt för IFK Uddevalla Futsal när den sista omgången av Champions League Preliminary round skulle avgöras. Vinnaren i det mötet skulle säkra gruppens förstaplats, och därmed ta sig vidare till Main round.

IFK gick tidigt upp i en 2-0-ledning efter två mål av Kristian Legiec innan Leo lyckades genom en fin frisparksvariant reducera till 2-1. Därefter var det både svettiga räddningar, missade målchanser och en sen straffräddning. Resultatet stod sig dock hela vägen ut och IFK är därmed klart för Main Round.

Se höjdpunkterna i spelaren.

Länk till appanvändare: IFK Uddevalla Futsal – Leo Futsal Club

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.