UEFA: Höjdpunkter från IFK-Leo

Höjdpunkterna från den högdramatiska avgörande matchen mellan IFK och Leo.

Posted by IFK Uddevalla Futsal on Saturday, September 1, 2018

Leo Futsal Club var redo att göra livet surt för IFK Uddevalla Futsal när den sista omgången av Champions League Preliminary round skulle avgöras. Vinnaren i det mötet skulle säkra gruppens förstaplats, och därmed ta sig vidare till Main round.

IFK gick tidigt upp i en 2-0-ledning efter två mål av Kristian Legiec innan Leo lyckades genom en fin frisparksvariant reducera till 2-1. Därefter var det både svettiga räddningar, missade målchanser och en sen straffräddning. Resultatet stod sig dock hela vägen ut och IFK är därmed klart för Main Round.

Se höjdpunkterna i spelaren.

Länk till appanvändare: IFK Uddevalla Futsal – Leo Futsal Club